چی لازم دارم: شکر : ۸۰۰ گرم گلابی : یک کیلو آب : مقداری سرکه : ۱/۳ پیمانه زعفران سائیده : ۱/۲ قاشق چایخوری گلاب : ۳ قاشق سوپخوری آب لیموی تازه : ۲ قاشق سوپخوری چطور بپزم: گلابیها را پس از شستن پوست گرفته , بوسیله لوله ای که مخصوص در آوردن دانه های سیب و گلابی به کار می رود , دانه ها را بیرون بیاورید بطوریکه که دم گلابیها جدا نشود, سپس در مقدرای آب و سرکه بیاندازید تا گلابیها سیاه نشود, بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و در ظرف لعابی بریزید و روی آنها آب ریخته بطوری که سطح گلابیها را بپوشاند . ظرف را روی حرارت قرار دهید تا گلابی ها بپزند . (باید توجه داشته باشیم که گلابی ها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافی بریزید , شکر و زعفران را به آب گلابی اضافه کنید تا چند جوش بزند و شربت تقریباً قوام بیاید , بعد شربت را صاف کنید, گلابی ها و آب لیمو را به شربت اضافه کنید روی حرارت قرار دهید . تا شربت کاملا قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه کنید , چند جوش که زد از روی حرارت بردارید
طرزتهیه مربای گلابی
مربای گلابی
چی لازم دارم:
شکر : ۸۰۰ گرم
گلابی : یک کیلو
آب : مقداری
سرکه : ۱/۳ پیمانه
زعفران سائیده : ۱/۲ قاشق چایخوری
گلاب : ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه : ۲ قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
گلابیها را پس از شستن پوست گرفته , بوسیله لوله ای که مخصوص در آوردن دانه های سیب و گلابی به کار می رود , دانه ها را بیرون بیاورید بطوریکه که دم گلابیها جدا نشود, سپس در مقدرای آب و سرکه بیاندازید تا گلابیها سیاه نشود, بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و در ظرف لعابی بریزید و روی آنها آب ریخته بطوری که سطح گلابیها را بپوشاند . ظرف را روی حرارت قرار دهید تا گلابی ها بپزند . (باید توجه داشته باشیم که گلابی ها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافی بریزید , شکر و زعفران را به آب گلابی اضافه کنید تا چند جوش بزند و شربت تقریباً قوام بیاید , بعد شربت را صاف کنید, گلابی ها و آب لیمو را به شربت اضافه کنید روی حرارت قرار دهید . تا شربت کاملا قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه کنید , چند جوش که زد از روی حرارت بردارید
Related posts
درست کردن مربای کیوی
آبان ۲۰, ۱۳۹۴
درست کردن مربای آلوئه ورا بارنگ سبزوزیبا
مهر ۷, ۱۳۹۴
درست کردن مربای گلابی
مهر ۷, ۱۳۹۴
درست کردن مربا باپوست پرتقال
مهر ۷, ۱۳۹۴